Ambachtelijke slagerij Andalucia smaakt naar meer!
In de proefkeuken van slagerij Andalucia wordt elke dag hard gewerkt om de klanten nog beter van dienst te zijn. De verschillende kipgrillworsten die in de eigen proefkeuken zijn ontwikkeld, zijn een enorm succes.
Hulde voor meesterslager Mo Atia, die de inmiddels in Rotterdam beroemde kipgrillworst, elke dag vers, in maar liefst vier smaken in de vitrine heeft liggen: naturel, pittig, madame jeanet en kaas. Aangemoedigd door de vele enthousiaste commentaren, in de winkel en op sociale media, richt de proefkeuken van Slagerij Andalucia zich nu op een verdere uitbreiding van het assortiment vleeswaren.
De afgelopen weken is opnieuw hard gewerkt aan het ontwikkelen en testen van een eigengemaakte lunchworst van kip, in verschillende smaken. Deze lunchworst heeft alles in zich om het succes van de grillworst te evenaren: puur vlees, halal, mooi van structuur en bijzonder smakelijk!
De nieuwe, eigengemaakte kip lunchworst is thans verkrijgbaar in de smaken naturel, gerookte, tuinkruiden, en olijf- deze laatste variant is een zeer aan te bevelen heerlijke, sappige Rotterdamse halalversie van de Mortadella uit Bologna!
Op dit moment wordt er in de proefkeuken van Slagerij Andalucia druk geëvalueerd en geëxperimenteerd, na de eerste proeverij van een overheerlijke filet americain van de allerbeste kogelbiefstuk. Het duurt nog even voor dit exclusieve product in de vitrine ligt, want om de meest smakelijke vleeswaren te ontwikkelen zijn niet alleen de allerbeste ingrediënten nodig. De vele experimenten en proeverijen om tot het beste product te komen, vragen vooral ook veel geduld. En dan hebben we het nog niet eens over de kipgehaktballetjes gehad. Kom naar de winkel en vraag de slager naar de nieuwste ontwikkelingen.
Slagerij Andalucia smaakt naar meer!